Snel een bouwkundige keuring en rapport nodig? Bel 085 489 16 06

Aankoopkeuring

Huis kopen? Laat altijd uw droomhuis keuren om, dan weet u wat u koopt.  

Een aankoopkeuring is niet alleen verstandig bij oudere woningen, ook 'nieuwere' woningen vertonen gebreken. Daarnaast hebben er inmiddels vaak verbouwingen of aanpassingen plaatsgevonden aan de woning. Goed uitgevoerde verbouwingen, maar ook veel doe-het-zelf werk en onprofessioneel uitgevoerde verbouwingswerkzaamheden komen onze inspecteurs dagelijks tegen. 

Dus gaat u een huis of appartement kopen? Regel altijd een vakkundige bouwkundige inspectie door een onafhankelijke en deskundige adviseur en weet waar u aan toe bent. Tijdens de keuring kunt u vragen stellen en legt de bouwkundig adviseur u in begrijpelijke taal uit wat hij ziet.

Naderhand ontvangt u een overzichtelijk bouwkundig rapport. Onze bouwkundige rapporten zijn erkend door de NHG, Stichting Waarborg Fonds Eigen Woningen en worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers. 

Bouwkundigekeuring.nl
Vakkundig en professioneel

'Onze inspecteurs en adviseurs hebben een passie voor het inspecteren van vastgoed. U kunt er op vertrouwen dat u van een deskundig en objectief advies wordt voorzien.'

bouwkundigekeuring.nl

Koen Hooft, Bedrijfsleider Bouwkundigekeuring.nl