Snel een bouwkundige keuring en rapport nodig? Bel 085 489 16 06

Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring nodig? Wij verzorgen keuringen en inspecties door heel Nederland.

Gaat u een huis kopen in? Voorkom teleurstellingen, laat uw woning eerst grondig keuren. U wilt toch niet het risico lopen op een kat-in-de-zak? 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede bouwkundige keuring, uitgevoerd door een onafhankelijke en deskundige adviseur tegen een eerlijk tarief (€ 425,00). U ontvangt een uitgebreid bouwkundig rapport, wat is erkend door de NHG en wordt geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers. Ook wordt dit vaak als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst opgenomen.

Naast aankoopkeuringen verzorgen ook inspecties voor bijvoorbeeld VvE's, woningcorporaties, beheerders en overige bedrijven en instellingen. Zo zijn we bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het inventariseren van achterstallig onderhoud en gebreken. Een goed bouwkundig advies over de staat van onderhoud van uw gebouw, woning of VvE.

Bouwkundigekeuring.nl
Vakkundig en professioneel

'Onze inspecteurs en adviseurs hebben een passie voor het inspecteren van vastgoed. U kunt er op vertrouwen dat u van een deskundig en objectief advies wordt voorzien.'

bouwkundigekeuring.nl

Koen Hooft, Bedrijfsleider Bouwkundigekeuring.nl