Snel een bouwkundige keuring en rapport nodig? Bel 085 489 16 06

Woningkeuring

Weet wat u koopt, met een deskundige woningkeuring krijgt u een objectief oordeel.

Een woningkeuring is niet alleen verstandig bij oudere woningen, ook 'nieuwere' woningen vertonen gebreken en achterstallig onderhoud. En bedenk daarnaast ook dat een woning uit 1995 ook al bijna 20 jaar oud is!

Daarnaast hebben er inmiddels vaak verbouwingen of aanpassingen plaatsgevonden aan de woning. Een woningkeur houdt hier rekening mee en weet wat de bekende aandachtsgebieden zijn. Tijdens de woningkeuring kunt u vragen stellen en legt de bouwkundig adviseur u uit wat hij ziet.

Naderhand ontvangt u een compleet en overzichtelijk bouwkundig rapport. Onze bouwkundige rapporten zijn erkend door de NHG, Stichting Waarborg Fonds Eigen Woningen en worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers.

Dus gaat u een huis kopen? Voorkom teleurstellingen en laat de woning keuren door een onafhankelijke en deskundige adviseur en weet waar u aan toe bent.

Bouwkundigekeuring.nl
Ik was erg blij met de keuring van mijn eerste eigen huisje

''Ik heb nog nooit eerder een huis gekocht en was heel erg blij met de woningkeuring. De inspecteur was een fijn persoon, kwam deskundig over en heeft het erg goed uitgelegd allemaal.''

bouwkundigekeuring.nl

Marieke van den Bovenkamp, Amsterdam